Log på
Nyheder
Kliniske forsøg er halvdelen af virksomheders investeringer
17. oktober 2017
Knap halvdelen af udgifterne til et nyt lægemiddel går til kliniske forsøg, resten af investeringen går bl.a. til al forskning forud for kliniske forsøg, godkendelsesproces og overvågning af lægemidlet.
Job i medicinindustrien stiger i popularitet
12. oktober 2017
Job i lægemiddelvirksomheder er populært hos ingeniører og personer med en naturvidenskabelig baggrund. Det viser en undersøgelse, som konsulenthuset Universum har lavet.
Japans aldrende befolkning øger dansk eksport
6. oktober 2017
Japan importerer mere dansk medicin til syge borgere end de importerer danske fødevarer til hele befolkningen. ​Det viser de nyeste eksporttal.
Ny medicin skal bidrage til effektiviseringer
4. oktober 2017
Gevinster ved ny medicin skal gøre det muligt for regionerne at levere behandling af høj kvalitet, lyder det fra sundhedsministeren i forbindelse med ny aftale om suspension af produktivitetskravet.
Lif: Brug for fælles principper for samarbejde
4. oktober 2017
Regionale principbeslutninger om sponsorering af kongresrejser skaber usikkerhed om alle former for samarbejde mellem læger og virksomheder.
Hvad er værdien af sundhed?
2. oktober 2017
Nyt med. 04 sætter fokus på værdibaseret sundhed for patienten, for sundhedsvæsenet og for samfundet.
EMA-gæster lægger penge i kassen
28. september 2017
Med EMA følger mange professionelle besøg til landet. For det danske samfund betaler det sig derfor, at man investerer i EMA, siger Henrik Vestergaard, Lægemiddelindustriforeningen.
”Du må gerne være lidt snusfornuftig, når du køber medicin på nettet”
26. september 2017
Hvis det lyder for godt til at være sandt – så er det nok løgn. Det er et af budskaberne fra Lægemiddelstyrelsen og Lif, der med fire små animationer sætter fokus på forfalsket og ulovlig medicin, som er købt på nettet.
Fakta om Pangea 2017
26. september 2017
Operation Pangea er en tilbagevendende international aktion mod nethandel med ulovlig og forfalsket medicin.
Tyskerne køber dansk medicin
22. september 2017
De seneste 10 år er lægemiddeleksporten til Tyskland steget mere end eksporten til resten af Europa. Det understreger, at det tyske marked stadig er vigtigt for den danske medicinindustri, fortæller Jørgen Clausen, cheføkonom i Lif.
                        

Indholdsredigering