Log på
Nyheder
EMA må ikke indgå i en politisk studehandel
22. juni 2017
Der er brug for en transparent proces, når EU træffer beslutning om, hvor EMA skal ligge. Agenturets arbejde er alt for vigtigt til at blive overladt til politiske studehandler, lyder det fra Lif.
Lif Uddannelse, Medicademy og DLI Udstilling skifter navn
19. juni 2017
Atrium. Det er det nye fælles navn for Lif Uddannelse, Medicademy og DLI Udstilling, der også har fået ny visuel identitet og ny hjemmeside.
Voldsomme gebyrer mases igennem
16. juni 2017
Helt urimeligt, at virksomhederne pludseligt rammes af høje gebyrer efter langsommelig behandling af ny bekendtgørelse, lyder det fra Lif.
Storbritannien er vigtig handelspartner
9. juni 2017
I den kommende periode skal Storbritannien forhandle med EU om Brexit. Det betyder også forhandling af handelssamarbejde, toldunion og adgang til det indre marked
There is no such thing as a free lunch...
7. juni 2017
Tredje nummer af magasinet med. er netop sendt på gaden, og sætter denne gang fokus på lægemiddelvirksomhedernes samarbejde med læger, hospitaler og patientforeninger.
Læger og virksomheder gør hinanden klogere
7. juni 2017
Knap 11.000 samarbejder mellem læger og lægemiddelvirksomheder er registeret på tre år.
Danskerne vil gerne bidrage til lægemiddeludvikling
7. juni 2017
To ud af tre danskere vil gerne dele deres sundhedsdata, når det drejer sig om udvikling af nye lægemidler.
Stram aftale om regionernes økonomi
7. juni 2017
For andet år i træk må vi konstatere, at det er en yderst mådeholdende og på mange måder fantasiløs økonomiaftale, lyder det fra Lif, hvor man gerne havde set et brud med den traditionelle aktivitetsstyring.
Medicinrådet har strammere regler end EMA og NICE
6. juni 2017
Medicinrådet strammer rebet hurtigere over for læger med tilknytning til lægemiddelvirksomheder end britiske NICE og EMA gør.
Ingen industribetaling - mindre efteruddannelse
6. juni 2017
Efteruddannelse styrtdykker, når der slukkes helt for virksomhedsbetaling af lægers uddannelsesarrangementer og deltagelse i de videnskabelige internationale konferencer, viser erfaring fra Sverige.
                    

Indholdsredigering