Log på

Publikationer

Her finder du alle Lifs publikationer. Læs politiske udspil, økonomiske analyser, magasinet med., rapporter om klinisk forskning og meget mere.

 Delegate.DLI.LIFDK - NewsOverviewFullsizePagination

Magasinet med. 03
7. juni 2017
​Med samarbejde mellem offentlige og private – ikke mindst med udgangspunkt i de unikke danske sundhedsdata – har vi formået at skabe afgørende forskelle for patienterne, afdække bivirkninger, afkræfte myter og identificere nye virkningsområder.
Værdien af kliniske forsøg i Danmark
15. februar 2017
NEXT Partnership, Lægemiddelindustriforeningen og Invest in Denmark, der er del af Udenrigsministeriet, har bedt Copenhagen Economics om at kvantificere værdien af industri-initierede kliniske forsøg i Danmark. Dels effekterne for sundhedsvæsenet, dels ef
Magasinet med. 02
28. januar 2017
De fleste kender børnevaccinationsprogrammet, der forebygger sygdomme som mæslinger, fåresyge og røde hunde. Eller HPV-vaccinen, der har været så meget i vælten. Og nogle er sikkert også blevet influenza-vaccineret.
Mål og midler i indsatsen over for luftvejsallergi og allergisk betinget astma
16. januar 2017
Omkring hver tredje dansker lider af allergi, og for mange er behandlingen både utilstrækkelig og ventetiden lang. Det har store omkostninger for samfundet og den enkelte patient i form af sygedage og forringet livskvalitet.
Lægemiddelindustriens nøgletal 2016
13. december 2016
Når forskning, udvikling og innovation omsættes i sundhed, vækst, arbejdspladser og velstand er det til gavn for hele det danske samfund.
Om højkvalitetsforskning og dens betydning for dansk lægemiddelindustri
16. november 2016
​Ambitionen med dette oplæg er at sætte fokus på højkvalitetsforskning på danske universiteter og universitetshospitaler – og på den betydning, som kvaliteten af den offentlige forskning har for lægemiddelindustrien.
Magasinet med. 01
10. oktober 2016
Velkommen til Lifs nye magasin med. med. som i medicin med mere: Med mennesker, med engagement og med dialog.
Drivkraft for dansk vækst, velfærd og velstand
8. september 2016
Gennem de seneste 100 år har lægemiddel-industrien udviklet sig fra at være en nicheproduktion baseret på landbrugets spild-produkter til at stå i det globale centrum inden for behandlingen af en række lidelser for mennesker verden over.
Klinisk forskning i Danmark 2015
24. august 2016
Som led i at kunne dokumentere og kommunikere lægemiddel- og biotekindustriens betydning for den sundhedsvidenskabelige forskning i Danmark har DANSK BIOTEK samt Lifs Udvalg om kliniske forsøg indhentet oplysninger om medlemsvirksomhedernes aktiviteter og
Fremgang i tilbageblik
13. april 2016
​2015 var et spændende år for lægemiddelindustrien, og på en lang række områder kan der konstateres fremgang. Derfor er det vanskeligt at fremhæve enkeltområder. Lad mig alligevel gøre forsøget.